Marian van Lieshout

Hoi, ik ben Marian, sinds de zomer van 2020 ben ik instructeur bij de Hondencampus. Naast kynologisch instructeur ben ik ook kynologisch gedragstherapeut, opgeleid bij DogVision. 

Met veel plezier sta ik op het trainingsveld om samen met eigenaren aan de slag te gaan met de opvoeding en training van hun honden. Door uitleg te geven over de lichaamstaal en het gedrag van de hond leer ik eigenaren te begrijpen waarom honden doen wat ze doen en hoe ze daar het beste mee om kunnen gaan. De trainingen zijn gebaseerd op het belonen van goed gedrag, we werken dan ook veel met de clicker, hiermee maken we de hond duidelijk welk gedrag we wèl graag willen.

Het is mooi om te zien hoe eigenaar en hond elkaar leren kennen en begrijpen waardoor een bijzondere band tussen die twee ontstaat.

Thuis geniet ik nog iedere dag van onze herder dame die inmiddels behoorlijk op leeftijd is. Door de jaren heen heeft zij mij minstens zo goed leren lezen als ik als ik haar. Ze is een echte senior die weer hele andere behoeftes heeft dan een pup of puberhond.

× Hoe kan ik je helpen?