Suzanne van Dijck

Hi, ik ben Suzanne.
 
Met veel enthousiasme ben ik dit jaar bij de HondenCampus aan de slag gegaan als Gedragstherapeut.
 
Ik ben een hondenliefhebber in hart en nieren met een grote passie voor het Rottweiler ras. Vanaf het moment dat ik op mezelf ging wonen, zat er al snel een Rottweiler pup thuis. Kort nadat ze overleed ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij Stichting Rottweiler Nederland en vanuit deze stichting heb ik mijn huidige hond geadopteerd. Ik ben inmiddels al 15 jaar trotse hondeneigenaar en kan me geen leven zonder hond meer voorstellen.
 
Na de adoptie van mijn huidige Rottie dame heb ik ervaren hoe lastig het is om tegen gedragsproblemen aan te lopen en hoe dit je leven kan beïnvloeden. Dit heeft ertoe geleid dat ik de afgelopen jaren opleidingen en cursussen ben gaan volgen binnen diverse stromingen in ‘hondenland’ en sinds 2022 mijn diploma als Kynologisch Gedragstherapeut heb behaald bij Dogvision.  
 
Voor mij is de aanpak van probleemgedrag niet zwart of wit. Iedere hond, ieder probleem en iedere eigenaar is uniek. Belangrijk is dat de aanpak moet passen bij de hond en uitvoerbaar moet zijn voor de eigenaar. Ik streef altijd naar een mooie samenwerking tussen eigenaar en hond op basis van begrip, vertrouwen en eigen energie.
× Hoe kan ik je helpen?