Anouk Gaemers

Hoihoi! Mijn naam is Anouk en ik ben een van de instructeurs bij HondenCampus. 

Na een tijdje in de Marketing en entertainment industrie te hebben gezeten besloot ik om echt mijn hart te gaan volgen. Ik wilde met honden werken en besloot de opleiding tot kynologisch instructeur/ gedragstherapeut te gaan volgen bij DogVision. Ik liep bij verschillende hondenscholen en gedragstherapeuten mee en werd elke dag een beetje meer verliefd op ons vak. 

Maartje, Hella en ik hebben bij elkaar in de klas gezeten bij DogVision, waar we al snel een klik met elkaar hadden. Maartje en Hella vertelde daar vol passie over hun (toen nog) net gestarte HondenCampus, en toen ik gevraagd werd om voor hen te komen werken hoefde ik daar helemaal niet lang over na te denken!  

Ondertussen ben ik afgestudeerd Kynologisch Instructeur én Gedragstherapeut en heb ik in regio Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee mijn eigen (H)onderneming genaamd Peak Dogs waar ik gedragstherapie voor honden verzorg en privélessen geef.  

Mijn missie is om mens en hond met plezier samen te kunnen laten leven. Een veilige omgeving creëren voor mens en dier om een zo’n mooi mogelijk leven met elkaar op te bouwen. Ik geloof in de kracht van vertrouwen en teamwork. Samen kom je namelijk zoveel verder…

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten bij één van onze lessen! 

× Hoe kan ik je helpen?