Gedragstherapie

Gedragstherapie en -training

De gedragstherapeuten van HondenCampus hebben ruime kennis en ervaring. Zij hebben hun opleiding gevolgd bij gerenommeerde onderwijsinstanties en laten zich jaarlijks bijscholen. ‘Wij gaan met onze tijd mee en blijven in ontwikkeling’! Nieuwe trainingsmethodes en onderzoeksresultaten worden gelijk omgezet in de praktijk. Agressie en bijtpreventie is ons specialisme. Maar ook probleemgedrag zoals extreme angst, onzindelijkheid, gehoorzaamheidsproblemen en niet alleen kunnen zijn komt regelmatig voorbij. Kies voor deskundigheid en werk gericht aan een goede oplossing voor u en uw hond.

Privéconsult aan huis

Tijdens een privéconsult gaan we gericht aan de slag met het probleemgedrag van uw hond. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst en een gesprek met u als eigenaar stellen wij een diagnose. Tijdens het consult wordt er direct aandacht besteed aan de therapie. U ontvangt een uitgebreid rapport met een diagnose en een therapieplan. U krijgt van ons een stappenplan en toegang tot diverse trainingsvideo’s. Na het consult heeft u nog recht op 2 maanden nazorg waarin u altijd contact met ons kunt opnemen.

Privéconsult aan huis
Diagnose en therapieplan
Stappenplan en instructievideo’s
2 maanden nazorg

€ 220,00

Excl. reiskosten (0,24 euro per km)
Excl. reistijd (0,50 euro per km)

Privétraining

Wanneer het probleemgedrag van uw hond al duidelijk in kaart is gebracht, dan kunt u in de praktijk direct aan de slag. Tijdens de privétraining wordt u begeleid door een gediplomeerde gedragsdeskundige. Het probleemgedrag wordt aangepakt d.m.v. training in een gecontroleerde en veilige situatie.
De privétraining kan zowel bij u aan huis als bij ons op locatie gegeven worden.

€ 75,00 per uur

Excl. reiskosten (0,24 euro per km)
Excl. reistijd (0,50 euro per km)

× Hoe kan ik je helpen?