Hoopers

Bij Hoopers leer je om je hond op afstand door een parcours te sturen met hoops, tunnels en tonnen. De fysieke belasting is hierbij minimaal waardoor deze sport toegankelijk is voor alle leeftijden en rassen. Voor jou als begeleider is de belasting vooral mentaal waardoor ook mensen die lichamelijk wat minder mobiel zijn deel kunnen nemen aan deze sport. Jullie leren om goed samen te werken als team. Je hond leert jou op afstand goed in de gaten te houden en jijzelf wordt je extra bewust van je eigen lichaamstaal en het effect hiervan op je hond. In de workshop leer je de basisvaardigheden per hindernis en kun je na drie lessen al zelfstandig met je hond een kort parcours afwerken. Voor deze workshop is het belangrijk dat je hond los kan werken in een groepje met andere honden.

Bekijk hier wanneer de workshop gegeven worden, schrijf je in en maak je eigen account aan! Zo ontvang je eenvoudig alle informatie via de mail en heb je inzicht in je eigen dashboard.

Klik op het groene +-teken om de tijden en data te zien.

Heb je vragen over de workshops of heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: hondenschool@hondencampus.nl 

Kosten: 3 lessen voor € 62,50

× Hoe kan ik je helpen?